Ирина Атанасова

Kaзвaм ce Иpинa Aтaнacoвa и cъм poдeнa в гpaд Πлoвдив, ĸъдeтo и oĸoлo 10 гoдини бях cъcтeзaтeлĸa пo xyдoжecтвeнa гимнacтиĸa. Oщe oт мaлĸa зa мeн cпopтът и тaнцитe ca cтpacт и yдoвoлcтвиe. Πpeз гoдинитe cъм ce зaнимaвaлa пoлyпpoфecиoнaлнo и c дpyги видoвe cпopт. Oбичaм също дa плyвaм, да играя тенис на маса, да правя сречин, да танцувам… и paзбиpa ce, дa пътувам. Meжyнapoдeн cepтифициpaн инcтpyĸтop cъм пo различни групови занимания, като любимо за мен е Port De Bras. Преди години имах удоволствието да се „срещна“ с Port De Bras, от която активност останах очарована. След време имах и възможността да стана лицензиран инструктор, като мой треньор и човек, който ме напътстваше, беше и продължава да е Владимир Снежик. Много успя да науча, не само за Port De Bras, и от неговата съпруга Олга Снежик. Щастлива съм, че днес вече съм лицензиран и активен инструктор по PDB, както и мениджър и официален представител на марката за България. Аз съм насреща за всеки, който има желание да постигне резултат със спорт – дали да се избавите от стреса, дали да направите мечтаната фигура, дали за да оправите здравословен проблем.......винаги ще ви консултирам и напътствам! Заедно ще постигнем и „невъзможното“! Както и всеки, който желае да стане част от Port De Bras Club System, би могъл да се обърне към мен за съдействие и помощ!

ГРАД: гр. Пловдив – Спортно студио „Камато“
Manager Port De Bras Bulgaria

Антония Латинова

От 6 годишна възраст се занимавам със спорт -Гимнастика, балет, аеробика! Дипломирана съм към НСА с аеробика, каланетика, стречинг. Преминала обучение за треньор по пилатес в школата на Michael King Pilates. Сертифициран инструктор по Port De Bras от основателя на програмата Владимир Снежик, преминала специализиран курс по Ащанга йога ! Инструктор съм по Порт Де Бра във Фитнеси Флайс и Pulse Fitness & SPA!

ГРАД: София, Фитнеси Флайс и Pulse Fitness & SPA

Лидия Оплълченска

Казвам се Лидия Оплълченска и съм родена в град Пловдив . От дете спортът, танците и музиката са моя страст. Занимавала съм се полупрофесионално с различни спортове като лека атлетика, плуване ,балет, бокс и др. Във времето станах и инструктор по каланетика и пилатес. Познанията ми в сферата на пилатеса ми помогнаха да оценя и ползите от активността Port De Bras. Като към момента съм и лицензиран инструктор. За мен спортът е начин на живот, моят учител, двигател и пазител. В тренировките си се старя да вдъхна позитивизъм, добро настроение , така че хората да си тръгват заредени с положителни емоции! Предподавам активно класове в Спортно студио „Камато“ и “Muscle Art”.

ГРАД: гр. Пловдив – Спортно студио „Камато“ и “Muscle Art”

Кристиана Амирова

Професионално съм инструктор по групови занимания от 2014 година. Занимавала съм се с различни, високоинтензивни, експлозивни тренировки. Сред тях са Kangoo Jumps, HIIT, TABATA и други. Ежедневието ми е динамично. Както на мен, така и на всички нас е нужно разпускане и спокойствие. Port De Bras е изключителна активност, донасяща ми удовлетвореност, отпускане на мускулатурата, подобряване на баланса, положително настроение, уравновесеност, мир както на тялото, така и в душата. За това е неизменна част включена във всички тренировки, които ще тренираме заедно. Няма как да се обесни какво представлява Port De Bras, трябва да го посетите. За повече информация можете да се свържете с мен на 0877400609.

ГРАД: гр. Пловдив – “Muscle Art”

Марин Станчев

Казвам се Марин Станчев, от гр. Пловдив – България. Още от 9-годишен се занимавам със спорт. Бивш състезател съм по спортни танци, с множество награди и медали от републикански и международни турнири. След което започнах да се занимавам с модерен и джаз балет в пловдивски театър. Участвал съм в множество мюзикъли и спектакли. Преди години открих и нова страст – груповите тренировки. В началото като клиент в Спортно студио „Камато“, а сега вече активен инструктор по няколко вида активности. През 2018-та година имах удоволствието да се запозная с активността Port De Bras, като към днешна дата съм вече и лицензиран инструктор.

ГРАД: гр. Пловдив – Спортно студио „Камато“

Михаела Цекова

Моето име е Михаела Цекова. От 2018-та година съм лицензиран инструктор по Port De Bras. Към момента съм и активен инструктор. Преподавам в гр. София, Спортна зала „FitCity” . My name is Mihaela Tsekova: Certified Port de Bras instructor, licensed by Vladimir Snezhik. Teaching at FitCity, Sofia, weekends 14:30.

ГРАД: София, Спортна зала „FitCity”

Павлина Дзанева

Казвам се Павлина Дзанева. Родена съм и живея в град Пловдив. Сертифициран инструктор съм по Port de Bras. Имах удоволствието да се докосна до тази дисциплина на спортния фестивал Fit&Jumping Festival в град Пловдив. Това, което ме впечатли и мотивира да се занимавам по-професионално, е красотата и изяществото при изпълнение на движенията в Port de Bras. Също така и възможността да се практикува от хора, които имат проблеми с опорно - двигателния апарат и по- конкретно засягащи кръста и гърба. Аз съм медицинско лице, за което здравето е приоритет! Все още се развивам и усъвършенствам в тази насока.

ГРАД: Пловдив, Спортно студио "Камато"

Лора Петрова-Джамбазка

За Лори и тренировката по Port-de-Bras® & Wellness Pilates Лори е филолог по образование, медиен анализатор по професия и пилатес и Port-de-Bras® инструктор по призвание. Тренировките й се провеждат в Център за групови тренировки, релакс и красота „Партера“, хотел Форум, София, бул. Цар Борис III 41
Port-de-Bras® & Wellness Pilates: Пор-де-Брa (Port-de-Bras®) е нов фитнес метод, набиращ стремглаво сила в Европа и Русия. Методът е създаден от руския хореограф Владимир Снежик и буквално се превежда като „движения на тялото и ръцете“.
• Съчетава класически балет и мощна тренировка, която се допълва и от елементи на йога, пилатес и тай-чи
• В плавно преливащите се едно в друго движения се крие сила и мощност, комбинирани с разтягане на всички групи мускули на тялото и елементи на кардио
• Удоволствието се допълва от Chill Out музика
Wellness Pilates е програма, която акцентира върху единението на тяло и съзнание
• Хармонията се постига чрез принцпите на пилатес: дишане, концентрация, енергиен център, прецизност, плавност и контрол
• Упражненията се изпълняват от стоеж и на земя с уреди като гирички, ринг, голяма и малка топка, йога блок, ластици
• Тренировката завършва с подмладяващи лицето упражнения и релаксиращ стречинг на свещи
Tук е инфото и в сайта на залата: http://partera.bg/%D0%BF%D0%B8%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%81-2-3/

ГРАД: гр. София - бул. Цар Борис III 41

Кристина Паскалева

Казвам се Кристина Паскалева ,живея в гр.Стамболийски в близост до Пловдив. От дете спортувам различни дисциплини. Сертифициран инструктор съм от 2017г. по АЕРОБИКА, кангоо джъмпс и от 2018г. по Порт де Бра. Имам собствен спортен център в гр. Стамболийски, където преподавам активностите кангоо джъмпс, Порт де Бра . За мен това, което правя е удоволствие и изключително се радвам, когато виждам доволни усмивки и резултати.

ГРАД: Стамболийски

Катрин Митева

Казвам се Катрин Митева,от град Самоков и съм хореограф по съвременни танцови техники в студиото,което създадох Katty Dance & Sport Studio- град Самоков. Международен сертифициран инструктор съм по различни групови занимания. Имам 10 годишен опит в леката атлетика,като съм републикански шапион. От 20 години се занимавам с танцово изкуство,като състезател и треньор- многократен международен и национален шампион в различни танцови конкурси и фестивали. Активно развивам спорта и изкуството,защото за мен те са дали много ,както в професионален ,така и в личен план. Чрез опита си,като спортист и танцьор,успях да оценя PortDeBras,като една страхотна физическа тренировка,която носи със себе си грация,спокойствие,мир и баланс на тялото и духа. PortDeBras за мен е чувство и лекота,съчетано с мощната сила на изящните танцови движения. За мен най-важното е моите посетители да бъдат и да се чувстват здрави,силни и красиви,за това бях силно впечатлена от още една страхотна полза от тренировката ,че тя има рехабилитационен ефект, който може да изпитате след първото посещение. Със сигурност всеки,който има афинитет към красотата и силата на движенията,ще бъде силно впечатлен от тренировката.

ГРАД: Самоков-Katty Dance & Sport Studio, спортна зала "Арена" - Самоков, булевард "Искър" 4

TOP