Ирина Атанасова

Kaзвaм ce Иpинa Aтaнacoвa и cъм poдeнa в гpaд Πлoвдив, ĸъдeтo и oĸoлo 10 гoдини бях cъcтeзaтeлĸa пo xyдoжecтвeнa гимнacтиĸa. Oщe oт мaлĸa зa мeн cпopтът и тaнцитe ca cтpacт и yдoвoлcтвиe. Πpeз гoдинитe cъм ce зaнимaвaлa пoлyпpoфecиoнaлнo и c дpyги видoвe cпopт. Oбичaм също дa плyвaм, да играя тенис на маса, да правя сречин, да танцувам… и paзбиpa ce, дa пътувам. Meжyнapoдeн cepтифициpaн инcтpyĸтop cъм пo различни групови занимания, като любимо за мен е Port De Bras. Преди години имах удоволствието да се „срещна“ с Port De Bras, от която активност останах очарована. След време имах и възможността да стана лицензиран инструктор, като мой треньор и човек, който ме напътстваше, беше и продължава да е Владимир Снежик. Много успя да науча, не само за Port De Bras, и от неговата съпруга Олга Снежик. Щастлива съм, че днес вече съм лицензиран и активен инструктор по PDB, както и мениджър и официален представител на марката за България. Аз съм насреща за всеки, който има желание да постигне резултат със спорт – дали да се избавите от стреса, дали да направите мечтаната фигура, дали за да оправите здравословен проблем.......винаги ще ви консултирам и напътствам! Заедно ще постигнем и „невъзможното“! Както и всеки, който желае да стане част от Port De Bras Club System, би могъл да се обърне към мен за съдействие и помощ!

ГРАД: гр. Пловдив – Спортно студио „Камато“
Manager Port De Bras Bulgaria

https://withirinaatanasova.com/ / http://www.kamato.bg/

Антония Латинова

От 6 годишна възраст се занимавам със спорт -Гимнастика, балет, аеробика! Дипломирана съм към НСА с аеробика, каланетика, стречинг. Преминала обучение за треньор по пилатес в школата на Michael King Pilates. Сертифициран инструктор по Port De Bras от основателя на програмата Владимир Снежик, преминала специализиран курс по Ащанга йога ! Инструктор съм по Порт Де Бра във Фитнеси Флайс и Pulse Fitness & SPA!

ГРАД: София, Фитнеси Флайс и Pulse Fitness & SPA

Лидия Оплълченска

Казвам се Лидия Оплълченска и съм родена в град Пловдив . От дете спортът, танците и музиката са моя страст. Занимавала съм се полупрофесионално с различни спортове като лека атлетика, плуване ,балет, бокс и др. Във времето станах и инструктор по каланетика и пилатес. Познанията ми в сферата на пилатеса ми помогнаха да оценя и ползите от активността Port De Bras. Като към момента съм и лицензиран инструктор. За мен спортът е начин на живот, моят учител, двигател и пазител. В тренировките си се старя да вдъхна позитивизъм, добро настроение , така че хората да си тръгват заредени с положителни емоции! Предподавам активно класове в Спортно студио „Камато“ и “Muscle Art”.

ГРАД: гр. Пловдив – Спортно студио „Камато“ и “Muscle Art”

Марин Станчев

Казвам се Марин Станчев, от гр. Пловдив – България. Още от 9-годишен се занимавам със спорт. Бивш състезател съм по спортни танци, с множество награди и медали от републикански и международни турнири. След което започнах да се занимавам с модерен и джаз балет в пловдивски театър. Участвал съм в множество мюзикъли и спектакли. Преди години открих и нова страст – груповите тренировки. В началото като клиент в Спортно студио „Камато“, а сега вече активен инструктор по няколко вида активности. През 2018-та година имах удоволствието да се запозная с активността Port De Bras, като към днешна дата съм вече и лицензиран инструктор.

ГРАД: гр. Пловдив – Спортно студио „Камато“

Михаела Цекова

Моето име е Михаела Цекова. От 2018-та година съм лицензиран инструктор по Port De Bras. Към момента съм и активен инструктор. Преподавам в гр. София, Спортна зала „FitCity” . My name is Mihaela Tsekova: Certified Port de Bras instructor, licensed by Vladimir Snezhik. Teaching at FitCity, Sofia, weekends 14:30.

ГРАД: София, Спортна зала „FitCity”

Павлина Дзанева

Казвам се Павлина Дзанева. Родена съм и живея в град Пловдив. Сертифициран инструктор съм по Port de Bras. Имах удоволствието да се докосна до тази дисциплина на спортния фестивал Fit&Jumping Festival в град Пловдив. Това, което ме впечатли и мотивира да се занимавам по-професионално, е красотата и изяществото при изпълнение на движенията в Port de Bras. Също така и възможността да се практикува от хора, които имат проблеми с опорно - двигателния апарат и по- конкретно засягащи кръста и гърба. Аз съм медицинско лице, за което здравето е приоритет! Все още се развивам и усъвършенствам в тази насока.

ГРАД: Пловдив, Спортно студио "Камато"

Ирина Колева

Казвам се Ирина Колева и съм от Варна, където 10 г. бях репетитор в танцова школа.За мен движението е задължителна съставка от рецептата за щастие и здраве.Експериментирала съм с различни стилове танци и спорт.След като се запознах с направлението Port-de-Bras® останах възхитена и през 2019 г. станах лицензиран инструктор от създателят на програмата Владимир Снежик. Убедена съм, че има подходящ начин на движение за всеки, и човек трябва да изследва, докато открие най- добрият за себе си!

ГРАД: Варна, Божествени тела аеробик спорт бул. „Христо Ботев“ 1, ет.5

Кристина Паскалева

Казвам се Кристина Паскалева ,живея в гр.Стамболийски в близост до Пловдив. От дете спортувам различни дисциплини. Сертифициран инструктор съм от 2017г. по АЕРОБИКА, кангоо джъмпс и от 2018г. по Порт де Бра. Имам собствен спортен център в гр. Стамболийски, където преподавам активностите кангоо джъмпс, Порт де Бра . За мен това, което правя е удоволствие и изключително се радвам, когато виждам доволни усмивки и резултати.

ГРАД: Стамболийски

Катрин Митева

Казвам се Катрин Митева,от град Самоков и съм хореограф по съвременни танцови техники в студиото,което създадох Katty Dance & Sport Studio- град Самоков. Международен сертифициран инструктор съм по различни групови занимания. Имам 10 годишен опит в леката атлетика,като съм републикански шапион. От 20 години се занимавам с танцово изкуство,като състезател и треньор- многократен международен и национален шампион в различни танцови конкурси и фестивали. Активно развивам спорта и изкуството,защото за мен те са дали много ,както в професионален ,така и в личен план. Чрез опита си,като спортист и танцьор,успях да оценя PortDeBras,като една страхотна физическа тренировка,която носи със себе си грация,спокойствие,мир и баланс на тялото и духа. PortDeBras за мен е чувство и лекота,съчетано с мощната сила на изящните танцови движения. За мен най-важното е моите посетители да бъдат и да се чувстват здрави,силни и красиви,за това бях силно впечатлена от още една страхотна полза от тренировката ,че тя има рехабилитационен ефект, който може да изпитате след първото посещение. Със сигурност всеки,който има афинитет към красотата и силата на движенията,ще бъде силно впечатлен от тренировката.

ГРАД: Самоков-Katty Dance & Sport Studio, спортна зала "Арена" - Самоков, булевард "Искър" 4

Камелия Томова

Казвам се Камелия Томова и съм от град Мездра. Тренирала съм художествена гимнастика в продължение на 10 години в родния си град. Задължителна част от тренировката беше класическата балетна хореографията. От тогава харесвам балета. Като студентка в София спортът си остана неизменна част от ежедневието ми. Посещавах различни групови тренировки. От 2015 година съм сертифициран инструктор по аеробика. Водя групови занимания по комбинирана гимнастика и степ аеробика. От 2019 година съм сертифициран инструктур по PortDeBras. Този стил комбинира красотата, грацията от балета и страхотните упражнения от пилатес и гимнастика. Развива пластичността, гъвкавостта на тялото. Можете да тренирате с мен в Студио Фейм, гр.София.

Град София, FAME Aerobics & dance Studio/ФЕЙМ студио за аеробика & танци, бул. Сливница 178, ет. 1 (пл. Лъвов мост).

TOP